Konstelace 13. 4. 2019 Plzeň

25.03.2019 12:12

Dobrý den, vážení a milí,

srdečně Vás zvu na 

KONSTELACE  s nosným tématem: "Moje základní motivace k životu je strach, nebo láska?"

Setkání nabízí otevření se lásce, řádu, rovnováze a nové podporující energii v životě. Každý účastník může nahlédnout do své bytosti, do duše, do nevědomých částí sebe sama a prohloubit vlastní sebepoznání.

Konstelace je živá technika, která nám umožňuje pravdivé zobrazení našeho nitra. Propojuje nás s rodovými i duchovními kořeny. Jestliže prožíváme v některém ze životních témat disharmonii, může tento niterný obraz mnohé osvětlit. Tím, že se na naši vnitřní skutečnost podíváme, vnímáme ji a přijmeme ji jako pravdu přítomného okamžiku, umožňujeme přeladění našeho vnitřního postoje, uzdravení a následně projevení změny v každodenním životě a prožívání více harmonie se sebou i s okolím.

Jsme JEDNO, a tak témata konstelací, které účastníci přinášejí a sdílejí, obohacují všechny.

Na začátku je krátké seznámení s tím, jak práce s konstelacemi probíhá a jakou úlohu v nich mají zástupci. Je možné nechat si postavit konstelaci na jakékoliv téma (rodina, práce, vztahy, peníze, nehody, nemoc, duchovní cesta ap.) nebo se nechat inspirovat nosným tématem.

Místo a čas: sobota 13. 4. 2019 od 9.30 - 18 h, Cestou Harmonie, V Šipce 6  (1. patro), Plzeň.  

Cena: 1 000 Kč 

Na akci je možné se přihlásit sms na mobil 603 186 139 nebo na mail sumhan@seznam.cz do 11. 4. 2019Do přihlášky mailem uveďte prosím číslo mobilu pro případnou rychlou domluvu. Přihlášení je považováno za závazné, proto se prosím hlaste až v okamžiku, kdy si svou účastí budete jistí. Přispějete tak ke zdárné organizaci a uskutečnění akce.

Doporučuji pohodlné oblečení a svačinu na celý den. Voda, čaj a káva budou na místě k dispozici. Oběd je možno zajistit v blízkých restauracích.

Těším se na setkání s Vámi a provázení konstelacemi. :)

Hana Sumcovová

 

O konstelacích se více dozvíte i v sekci Tipy na:  www.doucovani-jasno.webnode.cz

Pokud máte zájem uspořádat se známými vlastní skupinku nejméně 6 lidí doma nebo v oblastním centru kdekoliv v ČR, ozvěte se, ráda přijedu.  

 

 

A ještě posílám jeden tip na společné naladění 30.3.19 a další aktivity viz: 

https://viaharmonia.com/kruhsvetla/